"If you can't win the game, If you can't solve the puzzle, you're nothing but a loser"


Nu är allting till min reserv cosplay klart :D Blev riktigt nöjd, utom att jag löser hår ^^ 

 
Någon som vet vem jag är?! (;

"Låt mig skänka en rad. Jag samlar kraft och fyller upp min lunga!"

     Jag känner att jag tycker det är synd om mig som är alldeles ensam /:
 
     Jag vet att jag har folk som ställer upp och som jag kan umgås med. Utan de jag saknar är det här självklara. Typ i skolan. Att det är självklart att du träffar folk som pratar med dig och att du träffar någon som kramar dig. Eller de att man har vissa dagar där man umgås med vissa människor. 
 
     För som det är nu kan jag från då jag hoppar på bussen till skolan (7.30-8) till då jag far hem (16.30-17) utan att säga ett ord till folk. Och då tänker jag inte på det utan jag inser först på eftermiddagen att jag har inte sagt ett enda ord till någon idag....

     Jaja, nu ska vi inte deppa ner oss. Det är en fin dag med blå himmel och i helgen ska jag iaf till SkeKai på lördag :D Och kanske och se anime i Umeå på fredag.. Men blir inte de av så ska vi till Tonys föräldrar och äta (: Så får se fram emot de istället!
 
 
Jag har tråkigt och flummar! xP


Flum eli Flum!


Jag borde kanske sova lite istället x3
 
     BTW!! Jag förstår inte hur man kan träffa samma person 4 veckor i rad och ändå sakna dom så SJUKT mkt! O.O Plus att jag måste hålla mig från att kväva honom med meddelanden och annat... Vill ju inte göra honom less på mig D:
 
Min lilla gran x3 (:

The two headed monster

     Jippie, for till skolan flera timmar för tidigt då våran psykologi lektion är inställd -.- Så nu har jag 1h 30min att sitta och tråka innan samhällslektionen börjar. 

     Det känns som att jag förvirrad mig själv för tillfället. Att jag har en massa jag vill göra, ännu mer jag måste göra och samtidigt jag vill ta lugnt. Jag MÅSTE skriva Hemtentan till Psykologin, plugga till tentan i Programering A, plugga till Fysik provet, plugga körkorts teorin och övningsköra. Sen så VILL jag bli bättre på bas, bli bättre på gitarr, skriva mer dikter, skriva klart min låt, spela LoL så jag får lite lvl och typ se massa Naruto xP så jag måste välja mellan... Och det är inte lätt xP

     Känner mig lite som ett tvåhövdat monster.ett huvud som vill fixa till mitt liv och ett annat som bara vill göra det som är roligt. Det som ger mig njutning just nu. Ett som försöker sitt bästa och ett som ständigt klagar. Ständigt ifrågasätter, ständigt kommenterar. Ena huvudet vill göra skolarbete, medans det andra tycker att jag får ut mer av att skriva dikter så jag kan göra folk stolta. Men folk blir ju stolta om jag sköter skolan, dock så gör alla det. Men alla skriver inte dikter, så det är något att vara stolt över. U see my problem? d:

Harder to think with two heads
 
But one day they will grow togther and I will finally be able to think clearly (:

De små sakerna som gör att solen kan skina en till dag

Jag vet att jag sa att det bara skulle bli video inlägg men det går så mkt snabbare att skriva och lättare att improvisera ihop d:
 
    Idag har jag varit hos frisören och färgat håret rött. Det blev sjukt snyggt! (Om ni frågar mig) Riktigt lysande rött. I måndags så blev jag klippt så jag blir nog inte mkt mer fin än såhär :3 Käkade även lunch med Fanny på PitStop innan vi gick iväg för att möta upp min yngsta syster då hon slutade skola.Sen idag så har jag hälsat på Tony (Min låtsas pappa)s föräldrar, Fikat hos dom och spelat LoL med grabbarna, Vi led några ganska bittra nederlag...
 
     Imorgon blir det att skriva Psykologi typ hela dagen... Har en hemtenta som ska in imorgon natt /: Sen lär jag väl packa inför i helgen och röja lite på rummet. 
 
     Men på Fredag ska jag ner till Umeå och spendera helgen med Jakob! :D Ska passa på att njuta eftersom det kan dröja några veckor tills nästa gång vi umgås efter det /: Men i helgen blir det b.la Metal konsert, +18 fest och kanske spela magic :3 Sen ska jag även träffa hans föräldrar O.O *Nervös*
 
Men allt det skriver jag om då. Nu ska jag sova! 
 
Mig, nyklippt och fin (:
 
Fyra små rätter, Min absoluta favorit pizza <3 (Kykling, Skinka, Oxfile, Kebab, Vitlöksdressing och beanese sås)
 
Hemlagat Goo fika! :D
RSS 2.0