Min egen lilla Julkalender: Dag 4 (:

4. Berätta om en person som du berundrar
 
För mig var det här väldigt väldigt enkelt att välja en person, Min mamma. Det kom faktiskt nästan sv sig själv för jag har väldigt mkt respelt för min mamma. 
 
 
      Jag tror att det handlar mkt om att jag är lika mamma... Eller så är hon lik mig xP Men vi är iaf ganska lika varesig jag vill de eller inte. Sen så är det tack vare hon att jag är så underbar som jag är ^^ Jag beundrar henne mer än vad jag tror hon inser. Lixom då hon var 28 så var hon ensamstående mamma för en 6 och en 5 åring. Och jag hörde henne aldrig nämna att något var jobbigt.
 
     Jag minns inte så jätte mkt från när jag var liten, men jag minns att jag alltid kände mig trygg och för det mesta inte var orolig för att mina föräldrar var skilda. Och det var tack vare min underbara mamma.
 
Visst är hon vacker? Älskar dig, mamma <3

Min egen lilla Julkalender: Dag 3 (:

3. Berätta om din bästa vän
 
Jag har ingen speciell bästa vän, så jag skriver om några av mina närmaste vänner istället.
 
Björn och Ebba (:
 
     Björm och Ebba är definitivt två av mina närmsta kompisar. Björn har jag kännt i lite över 3 år, vi gick med varandra på gymnasiet. På ett eller annat sätt har han altid funnits där, även om jag är dålig på att visa att jag uppskattar honom /: Ebba har jag umgåts med i snart 1 år, fast vetat vem hon är lite innan det. Vi klickade typ direkt och det var tackvare henne jag tog mig igenom isomras. Bilden är tagen från Ebbas blogg ( http://flubben.blogg.se/ ) Kolla gärna in den (:
 
Joakim (:
 
     Jocke har jag känt i... typ fem och ett halvt år. Och dom första åren så bråkade vi så SJUKT mkt xP Men jag tror det det egenrligen förde oss närmre. Och nu så, tycker jag iaf, så är vi ganska nära. Pratar kanske inte så jätte ofta men kan ändå prata om allt (:
 
Har en MASSA fler underbara vänner men det skulle bli ett extremt långt inlägg. Men jag älskar er allihopa, även om ni står med eller inte (:

Min egen lilla Julkalender: Dag 2 (:

2. Berätta  om din hemstad
 
Då ska jag berätta om min hemstad Öjebyn (Gamla Piteå) utanför Piteå.
 
Inuti Öjebyns kyrka
     Jag har många blandade minnen i denna kyrka. Firade varje examen från klass 5-9 här, och det är glada minnen. Sedan jobbade jag här 3 sommrar i rad. Men samtidigt har jag spenderat många jobbiga stunder i denna kyrka. Många tårar som runnit. Jag insåg att jag var kristen sittandes i denna kyrka. Så den är väldigt speciell för mig (:
 
 
Kyrkbyn runt om kyrkan
 
     En bild på den fina kyrkbyn som omgiver kyrkan. När jag var liten sprang vi omkring mellan husen, och lekte tagen och kurragömma osv. Det är så smalt mellan husen och samtidigt så högt undertill så man kunde lätt krypa under. Nu går jag här igenom varje gång jag ska gå till våran IOGT-NTO lokal
 
Gotis, IOGT-NTO gården
 
     I det där huset spenderar jag varje måndag och tisdag kväll. I det här huset fick jag min UNF debut. Dom flesta Öjeby bor vet vad Gotis är och vet att dom som håller till där är ordentliga. Så av dom äldre så får man lite respekt. Sen så är det gode kände Kojbyggarlägret här oxå.
 
Storstrand brinner!
 
     Det är 5 år sedan ett av husen på Storstrands kursgård brann ner. Det är en av de mest spännande "överaskningsevent" som hänt i Öjebyn sedan jag flyttade hit d: Det är ju marknad 2 ggr per år, ett konfrimand läger och kojbyggar/kojrivarlägret. Men utöver det är Öjebyn egentligen ganska öde.
 
 
     Det ränkas som att jag bor på landet. Fast jag räknar det inte så. Jag bor inte i stan men jag bor inte på landet. Dock är jag på cykel avstånd från landet. Och det är riktigt nice (:

Min egen lilla Julkalender: Dag 1 (:

 

1. Berätta om dig själv
 
    Oj, det var en väldigt svår sak. Jag upplever väldigt ofta att jag är olika människor innuti samma människa, fast styrd av samma personlighet. Beroende på vilket humör jag är på och vilka situationer jag är i. 
 
     Jag är egentligen en väldigt blyg person. Vill i situationer där jag inte känner mig bekväm helst bara vara
i bakgrunden. Inte vara sedd men ändå vara med. Men då jag är i situationer som känns bekanta är jag totalt motsatsen. Högljud, uppmärksamhets krävande, deltar i allt och har en åsikt i allt (som jag ofta högljutt yttrar (a))
 
     Jag har en del smeknamn, och jag har inte hittat på själv xP
 
 
     Tejp - Det började då jag var på en UNF kurs och sprang omkring med tejprullar och tejpade ihop folk/mig själv. Då började några få personer kalla mig Tejp. Sedan dess har jag alltid på läger/konvent/eller "Träffar" haft med mig minst en tejprulle och spridit mitt ryckte. Jag är ganska duktig påå att tejpa dessutom ^^
 
     Melvin - Fick jag på Sävcon 2011 (rollspels konvent). Jag var i rollspels lag med bara killar och umgicks med bara killar. Så då tyckte dom att jag måste ju ha ett killnamn och då ansåg dom att Melvin passade mig. Så sen dess har jag i Rollspels sammanhang kallats Melvin
 
     Nisse - Kallades jag av mina närmaste vänner. Det var för att det tidigare fanns 2 personer med mitt förnamn i mitt gäng och då var dom tvungna hitta på något att kalla mig. Och då började dom kalla mig Nisse, för att jag ser ut som en tomtenisse xP 
 
     Psykbob - Det är mitt alias då jag spelar online spel. Det är det enda av mina smeknamn som jag valt själv. En kompis kom på det men det var jag som valde att använda det. När jag spelar släpper jag oftast allt vad att vara snäll och att tänka på andra heter. Utan jag blir 100% instinkt och tänker bara på mig.
 
     Vilket leder till att många tycker jag är elak då jag spelar, men jag är inte så brydd. Att spela är lite som att gå i terapi för mig. Om jag har en dålig dag så spelar jag lite, och sedan har jag släppt det och kan fungera normalt bland folk efter det. 
 
Fyra olika versioner av samma person

Min egen lilla Julkalender (:

 

Planerade att (fast än det är 1 dag försent) att ha en blogg julkalender (:
 
1. Berätta om dig själv.
2. Berätta om din hemstad.
3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.
RSS 2.0